• 01
  • 02
  • 03
/ 03

Shreya Goshal

Het is echt super als je de kans krijgt om een wereldartist als Shreya Goshal van dichtbij te mogen fotograferen. In Silverdome te Zoetermeer gaf zij een daverende show. Wat een prachtige stem heeft ze. De prachtige lichtshow maakte het concert compleet.

Nalini & Thomas

De liefde tussen deze twee mensen brengt verschillende geloven, tradities en culturen bij elkaar. Op een mooie zomerse dag en prachtige op een buitenlocatie langs de Amstel geven Nalini en Thomas elkaar het Ja-woord. En het prachtige bruidspaar straalde van geluk op de mooiste dag van hun leven.

Jolyn & Ryan

Jolyn & Ryan zullen de leuke anekdote op hun trouwdag zeker vergeten. Zij worden nu jaarlijks herinnerd aan bepaald moment van hun trouwdag namelijk het moment van de ringen. Door hun spontaniteit en leuk in de omgang zijn kostbare en de mooie momenten vereeuwigd.

Dieuwertje & Sander

Onlangs had ik het genoegen om de bijzonder dag Dieuwertje en Sander te mogen vastleggen. Sander is de zoon van een collega fotograaf en dat maakte het extra spannend om een mooie reportage te maken. Het huwelijk van de prachtige bruidspaar vond plaats op een authentieke locatie namelijk De Landgoederij te Bunnik.

Old Masters – Stillevens

Een poosje geleden heb ik bij het Rijksmuseum een workshop gevolgd Oude Meesters. Het was een praktische workshop van theorie en lichttechniek zoals de Oude Meesters en Oosterse schilders het toepasten in hun werk. Met de opgedane kennis kan ik mijn portretten van de “Oude Meesters” verder perfectioneren. Ook hier geldt de wetmatigheid van dat de laatste stap het meeste energie en investering kost voor perfectie.

This function has been disabled for Idoe Fotografie.