• 01
  • 02
  • 03
/ 03

Reviews

Else van Luxzenburg

Else van Luxzenburg

“Mooi model . Met zo’ n model moet de foto gewoon lukken he? ;-)”
Valaya Amirkhan

Valaya Amirkhan

Net een schilderij! Met gevoel genomen
Amar Lachman

Amar Lachman

“Ziet er heel mooi uit Ben benieuwd naar de rest van de reportage”.
AEn EG

AEn EG

Het onschuldige meisje

Haar blik heb je gevangen voor ons, een kind waar je bij stilstaat, voor even maar in mijn hoofd voor lang. Ze herinnert mij aan het mooie en goede in het leven. Onbedorven. Foto’s moeten tegenwoordig zo veel vertellen …. ons van alles bewust maken, ons overal op wijzen. Het is maar een portret zei laatst iemand en dat was ik niet met haar eens. Zeker nu heb ik er behoefte aan om te geloven in het mooie en goede en dat straalt zij uit door jou.‬”

Saskia Dorien

Saskia Dorien

“Echt een super mooie foto, net een schilderij!!”
Amina & Hasan

Amina & Hasan

Op onze mega wedding to-do list stond “fotograaf”, waarop ik Alie een belletje gaf en wij een week later bij hem op de bank zaten. Door zijn veelzijdigheid was het makkelijk om te bepalen wat we wel en niet wilden. Hij had snel door wat onze style was en ging los met leuke ideeën om er iets unieks van te maken. Daarnaast kon hij door zijn jarenlange ervaring goed adviseren over zaken waar we nog niet bij hadden stilgestaan. Onze dag met overdag de fotoshoots op verschillende locaties met een groot feest in de avond flitste voorbij als een achtbaan, maar Alie nam z’n tijd om ons op ons gemak te stellen en een mooie mix te maken van poses en spontane foto’s. Alles waar wij zo ons best voor hebben gedaan is gedocumenteerd. Maar het mooiste vonden wij de vele emoties die zijn vastgelegd, waarvan wij het niet eens door hadden tot wij de foto’s zagen. Tenslotte maakt Alie duidelijke afspraken, die hij goed nakomt. Hij heeft ons goed op de hoogte gehouden van zijn werkzaamheden en wanneer wij iets konden verwachten, waar wij vervolgens feedback op konden geven. Waar hij het verschil maakt is dat hij niet alleen foto’s aflevert die hij maakt, maar tot het uiterste gaat om elke foto perfect af te leveren. Alie, al is het inmiddels bijna twee jaar geleden, Monica en ik hebben er nog vaak over hoe van het begint tot het eind goed ging met jou. We hadden het niet beter kunnen wensen. Nogmaals bedankt voor alles!
Monica & Enrico

Monica & Enrico

Alie heeft onze trouwreportage gedaan en we zijn zeer tevreden. We hebben nu schitterende foto’s van onze mooie dag. Gaat vakkundig te werk en staat ook open voor je eigen wensen.

This function has been disabled for Idoe Fotografie.