Uw Fotograaf

Laat ik me even voorstellen, ik ben Alie Idoe, een freelance fotograaf uit Almere.

Zolang ik me kan heugen heb ik een passie voor fotografie. Ik ben begonnen als hobby fotograaf, maar door de positieve geluiden om me heen veranderde dat al snel. Ik ben al meerdere decennia gevraagd als fotograaf voor grote en kleine evenementen, zoals dance events, huwelijken en exposities.

In 2016 heb ik me de fijnere techniek en specifieke kennis eigen gemaakt door de fotovakopleiding bij Stichting Statief succesvol af te ronden.

Mijn inspiratiebronnen zijn een aantal zeer gewaardeerde collegae zoals Bill Gekas, Jeff Ascough en kunstwerken van de oude meesters. Door mijn creativiteit weet ik er mijn persoonlijke touch aan te geven en zo het object in het moment ten volle doen spreken.

Mijn expertise is het maken van reportages, portretten en thema gerelateerde fotoreportages. Samen met u, leg ik deze kostbare momenten vast op een natuurlijke wijze en met oog voor detail, zodat uw emotie voelbaar wordt.

Mijn missie is geslaagd als uw foto(reportage) u het moment van vastleggen doet herbeleven.

Verkoop

Bent u geïnteresseerd in mijn bestaand werk of mijn diensten als fotograaf? Dat kan! Stuur dan e-mail via de contact pagina.

Publicaties

2016
Digifotopro - Nieuwe professional Alie Idoe
2016
Stadsblad Utrecht – week 24
2016
Focus Media
2015
Boek Sranan Gowtu – Edgar Burgos

Exposities

2016
Fotoflits - Wall of Fame
2016
Weefhuis te Zaandijk
2016
Kreawood Lijstenmaker te Harderwijk
2016
Maliebaan 34 te Utrecht

“ONE SHOT CONTAINS A LOT OF MEMORIES”

This function has been disabled for Idoe Fotografie.