• 01
 • 02
 • 03
/ 03

Werkwijze

Bruidsreportage

 • Visie en werkwijze

  Jullie trouwdag is één van de belangrijkste en mooiste dag in jullie leven. Een dag om nooit meer te vergeten. Op deze dag beleven jullie zeer kostbare momenten, momenten die herhalingen niet kan evenaren. Om deze onvergetelijke momenten te vereeuwigen heb je een goede fotograaf nodig. Een fotograaf die niet nadrukkelijk aanwezig is, andere culturen en tradities kent en goed begrijpt.

  Het is voor mij een eer en een uitdaging om de mooiste herinneringen van deze bijzondere dag voor jullie te vereeuwigen.

 • Voorbereiding

  Ruime tijd voor jullie huwelijksdag maken we kennis met elkaar. We zullen dan niet alleen jullie wensen en de voorlopige agenda van de dag doornemen, ik wil jullie dan ook graag een beetje leren kennen. Tevens worden verschillende arrangementen besproken. Aan de hand daarvan wordt een vrijblijvende offerte voor u opgesteld.

 • Tijdens de dag

  Met de ceremoniemeester wordt de dagplanning en nieuwe eventuele wensen besproken.

  Gedurende de dag worden de momenten op meerdere wijzen vastgelegd. Aan het eind van de reportage neem ik afscheid van het bruidspaar en de ceremoniemeester, zodat jullie weten dat ik klaar ben.

 • Na afloop van de bruiloft
  Gemiddeld na 4 weken na de reportage zijn de foto’s gereed. Tussentijds ontvangen jullie een paar foto’s zodat jullie op de hoogte zijn van de voortgang. Het gemiddelde levertijd van een album is 4 tot 6 weken.

Studioshoot

 • Voorbereiding

  Onder een genot van een kopje koffie of thee bespreken wij gezamenlijk de shoot en leren we elkaar iets beter kennen. De kennismaking zorgt voor ontspannen sfeer tijdens de shoot. Verder heb je de mogelijkheid om je om te kleden. Ik werk met een vaste team van visagisten die voor jou de juiste look creëren, maar het staat je vrij om je eigen visagie te verzorgen.

 • De shoot

  Voordat de shoot begint worden er een paar testfoto’s gemaakt. Na de testfoto’s begint de shoot. Tijdens de shoot geef ik je de mogelijkheid om de foto’s op een screen te bekijken. Bij het aannemen van de poses krijg je aanwijzingen waardoor je prachtig op de foto komt te staan.

 • Selecteren

  Na de shoot worden de foto’s ingeladen op de computer. Je ziet dan het resultaat van de shoot. Afhankelijk van het arrangement kies je een aantal foto’s uit. Het is ook mogelijk de foto’s rustig thuis te bekijken. In dat geval worden de foto’s met lage resolutie en voorzien van een watermerk naar je gemaild.

  Als je je keuze gemaakt hebt worden die foto’s gecorrigeerd op licht, kleur en contrast. Afhankelijk van het gekozen arrangement ontvangt van je de foto’s digitaal en/of per post verstuurd.

This function has been disabled for Idoe Fotografie.