Willeke & Jos

Op een mooie zonnige dag in het pittoreske Dromedaris in Enkhuizen gaven Willeke & Jos elkaar het Ja-woord. Het was bijzonder intiem huwelijk met een mooie verrassingselement voor de ouders, familie en vrienden. Over het verrassingselement zal men nog lang napraten. Het bruidspaar straalde van geluk en dat zie ook terug in de foto’s. Kortom het was een bijzonder huwelijk op een mooie prachtige zomerdag.

Dieuwertje & Sander

Onlangs had ik het genoegen om de bijzonder dag Dieuwertje en Sander te mogen vastleggen. Sander is de zoon van een collega fotograaf en dat maakte het extra spannend om een mooie reportage te maken. Het huwelijk van de prachtige bruidspaar vond plaats op een authentieke locatie namelijk De Landgoederij te Bunnik.

Jolyn & Ryan

Het prachtige bruidspaar Jolyn & Ryan zal voor altijd het mooie anekdote op hun bijzondere dag nooit vergeten. Even was er paniek in zal, maar sloeg al snel om in een lach. Zij worden nu jaarlijks herinnerd aan het moment van de ringen. Door hun spontaniteit en leuk in de omgang zijn kostbare en de mooie momenten vereeuwigd.       

Yo & Matt

Voor Yo & Matt is het een van de mooiste dagen van hun leven, want zij doen elkaar een mooie belofte. De ceremonie van deze dag vindt plaats in de tuin van het ouderlijk huis van Yo. Ondanks een kleine regenbui was het super gezellig en iedereen had het naar zijn zin. Voor het paar was het geslaagde dag

Amira & Hasan

Hasan een goede oude vriend vroeg mij of ik hun huwelijk wilde fotograferen. Ik twijfelde geen moment en ik zei meteen natuurlijk wil ik dat doen. Met een fotoshoot in het prachtige meubel Boulevard in Amsterdam Zuidoost en het Amstelpark wordt het bijzondere en mooie dag voor altijd vereeuwigd

Shreya Goshal

Het is echt super als je de kans krijgt om een wereldartist als Shreya Goshal van dichtbij te mogen fotograferen. In Silverdome te Zoetermeer gaf zij een daverende show. Wat een prachtige stem heeft ze. De prachtige lichtshow maakte het concert compleet.

Zaanse Schans

De laatste lichtstralen van de dag schijnen op de historische molen. De prachtige kleuren van de lucht tijdens het gouden uur maakt het plaatje voor mij compleet.

De compositie doet denken aan de wijze waarop de oude meesters het Nederlands landschap vastlegden.

Bij deze foto is gebruik gemaakt van ND filter, de zgn bidstopper met een belichtingstijd van 90 sec. Tijdens het maken van deze foto heb ik genoten van het prachtige uitzicht en dat zie je terug.

Het gezicht van Nijmegen

Het gezicht van Nijmegen staat op het stadseiland Veur-Lent. Dit kunstwerk is gemaakt door de kunstenaar Andreas Hetfeld. Deze foto heb ik tijdens de coronaperiode geschoten.